Lollands Limousine Service

Bryllup

Langt de fleste bryllupper følger den samme tisdtabel:

Limousinen kommer i god tid til den adresse, hvor bruden og hendes far eller bror venter. Bruden ankommer til kirken lige til tiden - eller et par minutter efter at brylluppet skal begynde. Det er gammel tradition, at bruden ankommer som den sidste.

Et normalt dansk kirkebryllup varer 35 - 45 minutter. Brudeparret forlader derefter kirken, men lige uden for kirken (i våbenhuset om vinteren eller hvis det regner) stopper brudeparret op og modtager lykønskninger fra de, der har været med i kirken. Ofte tages der billeder af brudeparret.

Når brudeparret går de sidste skridt hen til limousinen, kastes der ris - et gammelt hedensk frugtbarhedssymbol, hvor de, der kaster risene, ønsker de nygifte mange børn.

Limousinen kører derefter brudeparret til fotograf, hvortil man ankommer ca. 1½ time efter, at bruden trådte ind i kirken. Klargøring til fotografering og selve fotograferingen tager sædvanligvis ca. 45 minutter.

Derefter køres til den adresse, hvor brylluppet skal fejres med reception eller middag. Ankomst ca. 2½ time efter at bruden trådte ind i kirken.

Turen er slut og chaufføren kan køre hjem.